Quickscan


Eyeclinic combineert jarenlange ervaring en up-to-date kennis met ultramoderne en uitstekende oftalmologische technologie.

Ons team

Dr. Joaquín Riestra
Gespecialiseerd in cataract, glaucoom en refractieve chirurgie

Is gespecialiseerd in cataract, glaucoom en refractieve chirurgie. Zijn interesse gaat uit naar het toepassen van de nieuwste chirurgische technieken voor zijn patiënten.

Dr. Brigitte Lauweryns
Gespecialiseerd in medische aandoeningen van het netvlies en hun laserbehandeling

Wijdt zich aan de algemene oftalmologie en is gespecialiseerd in medische aandoeningen van het netvlies en hun laserbehandeling.

Dr. Frédéric Smeets
Gespecialiseerd in cataract en refractieve chirurgie.

Dr. Smeets is een ervaren oogarts met een specialisatie in cataract- en refractieve chirurgie. Hij richt zich naar het toepassen van de nieuwste en meest betrouwbare technieken met toewijding aan hoogwaardige oogzorg. Hiervoor is Dr. Smeets ook aangesteld als consulent aan het gerenommeerde UZ Leuven. Met een passie voor het verbeteren van het zicht en de levenskwaliteit van zijn patiënten, staat Dr. Smeets klaar om u te begeleiden op uw reis naar een helderder zicht

Dr. Nawid Faizi
Algemene Oftalmologie en voorsteoogsegment chirurgie.

Afgestudeerd in Oftalmologie in K.U. Leuven met interesse in voorstesegment chirurgie en algemene oftalmologie - Neuro oftalmologie.